ID-college

ROC ID College is een regionaal opleidingencentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Behalve middelbaar beroepsonderwijs verzorgen we ook cursussen voor volwassenen. De letters ID staan voor individu en identiteit. Studenten maken hun eigen keuzes. Keuzes die bij hen passen en waar ze trots op kunnen zijn. Studenten leren bij ons niet alleen een vak, maar ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun weg te vinden in de maatschappij.Sta jij altijd klaar voor anderen? Ben je praktisch en flexibel ingesteld en zit je vol energie, dan is een baan in de zorg echt iets voor jou. Met een diploma op zak kun je bovendien snel aan de slag. Twijfel niet langer en kom naar een opleiding:

Gezondheidszorg

Verzorging en verpleging
Je betekent veel voor mensen die voor kortere of langere tijd niet voor zichzelf kunnen zorgen. Zij moeten op jouw inzet en zorg kunnen vertrouwen. Je zult ook merken dat mensen graag hun verhaal willen vertellen. Goed kunnen luisteren en persoonlijke aandacht zijn dan ook erg belangrijk in je werk. Je hebt vaak ook intensief contact met de familie van de patiënt en de collega's in jouw team. Afwisseling en verantwoordelijkheid: je vindt het allemaal terug in deze baan.

Assisterende in de gezondheidszorg
In de apotheek, bij de dokter of de tandarts: als assistent ben je onmisbaar. Je bent vaak de eerste contactpersoon voor mensen. Je staat hen vriendelijk te woord en zult vaak door moeten vragen om te achterhalen wat iemand mankeert. Als assistent ben je dan ook sociaal, je kunt goed organiseren en je bent nauwkeurig. Kortom, als assisterende in de gezondheidszorg heb je veel verantwoordelijkheden. www.idcollege.nl