Presentaties geven over werken en leren in de zorg

Presentaties op scholen:
Om het imago van de zorg actief te onderhouden we veel contact met medewerkers in de zorgsector. Werken in de zorg is iets waar je trots op mag zijn! De medewerkers in de zorg zijn de beste Ambassadeurs van het vak, laat uw leerlingen in de klas kennis maken met de zorg- en welzijnsector.

Tijdens een presentatie wordt op praktische en speelse wijze ingegaan op allerlei onderwerpen met betrekking tot werken en leren in de zorgsector (o.a. het geven en ontvangen van zorg). De presentatieteamleden, allen werkzaam in de zorg, hebben hiervoor een training gevolgd. 

De presentaties geven jongeren meer inzicht in werken en leren in de zorgsector. Hiermee wordt een positief beeld gecreëerd over deze sector. Er bestaat de mogelijkheid om naar aanleiding van een presentatie voor een kleinere groep geïnteresseerde jongeren een snuffelstage of rondleiding te organiseren bij een instelling in uw regio.
Vraag nu een presentatie aan voor uw klas (middelbare school of basisschool): info@infopuntzorg.nl

Ambassadeurs:
Als ambassadeur geef je voorlichting op beroepen en banenmarkten, of werk je mee aan deze site. Je kan ook een praktijkverhaal (laten) maken of een blog starten of een filmpje van je werk maken. Het forum zoekt ook altijd mensen die mee willen helpen met vragen te beantwoorden.
Lijkt het jou leuk om ook Ambassadeur te worden? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, dat kan via de mail: info@infopuntzorg.nl

Contact

Bureau VBZ
Schipholweg 1
2034 LS  Haarlem

tel: 023 - 5322151
www.samenvoorbeterezorg.nl