Geplaatst op: 31-07-2019Naar overzicht

Sterk In Je Werk Week 18 t/m 22 november 201931 jul 2019

Doe mee en geef de vitaliteit van je medewerkers een boost!


Oproep voor werkgevers


Duurzame inzetbaarheid van medewerkers staat in onze regio hoog op de agenda. Om werkgevers te ondersteunen in hun activiteiten op dit gebied, vindt van 18 tot en met 22 november de STERK in je WERK Week plaats. Speciaal voor medewerkers in zorg en welzijn en gericht op vitaliteit, ontspanning, (loopbaan)ontwikkeling, persoonlijke groei en werkplezier. Je doet als werkgever mee door een eigen activiteit te organiseren of door simpel mee te liften!

Doe je mee met een eigen activiteit? ...
We zijn benieuwd of je een leuke activiteit weet te bedenken. Misschien heb je al iets passends op de plank liggen? Een van de deelnemende organisaties brengt hun reeds bestaande hardloopgroep tijdens de Week extra onder de aandacht. Een andere organisatie biedt een beproefde workshop over voor jezelf zorgen aan. Het kost hen nauwelijks voorbereiding. We denken graag met je mee over de invulling van de activiteit, maar de uitvoering en eventuele kosten zijn voor jouw organisatie. Je zorgt ook zelf voor de deelnemersregistratie.

... Of lift je mee?
Meeliften houdt in dat je slechts een ruimte in jouw organisatie beschikbaar hoeft te stellen voor een van de activiteiten die vanuit samen Voor Betere Zorg worden aangeboden (Vitaliteitsworkshop, coaching, yoga, workshop Positive vibes). De organisatie van de activiteit, inclusief de deelnemersregistratie, ligt bij samen Voor Betere Zorg.

Je kunt dus al laagdrempelig meedoen, met minimale middelen
kunnen we samen toch maximaal uitpakken. Bureau VBZ ontzorgt.


Voor alle activiteiten geldt: niet alleen de eigen medewerkers kunnen zich aanmelden, maar ook medewerkers van andere organisaties. samen Voor Betere Zorg verzorgt de overkoepelende communicatie over de Week. Begin oktober gaat de activiteitenwebsite live en start de werving.

Aanmelden voor werkgevers