Welkom bij de Hartekamp Groep

Iedereen wil een goede dag. Dat is waar wij het allemaal voor doen. Voor jou en de mensen om je heen. Heb je een beperking of intensieve zorgvraag? Bij ons kun je wonen, werken, leren en ontspannen. Met ondersteuning die uitgaat van wat wél kan. Zo helpen we jou het leven te leiden dat je zelf voor ogen hebt. Elke dag zo goed mogelijk.

Wij zijn er voor iedereen met een beperking van 0 tot 100 jaar.

Én voor degenen die de zorg en verantwoordelijkheid voor hen dragen. Met elkaar en in dialoog vinden we de beste balans tussen willen en kunnen. Iedereen is bij ons welkom. Voor begeleiding, behandeling en zorg. Hoe jong of oud, hoe krachtig of kwetsbaar je ook bent. Wij ondersteunen je in elke levensfase en in elke leefsituatie. Liefdevol, respectvol, positief en deskundig.

Wij helpen bij behandeling en ontwikkeling, vrijetijdsbesteding en wonen.

Uiteraard met alle aandacht, bescherming en voorzieningen die daar bij horen. We bieden dan ook vele diensten, verdeeld over meer dan 40 locaties. Van kinderdagcentra of naschoolse opvang, waar elk stapje weer winst is. Tot vrije tijd- en dagbesteding, waar het gaat om jouw kracht en talenten. Van allerlei woon- en werkvormen, waar ruimte is voor ieders behoeften en gevoel. Tot specialistische zorgvormen, met unieke aandacht voor de persoon.

Dat doen wij met sterke teams

Van bijzonder ervaren professionals en fantastische vrijwilligers, die perfect op elkaar zijn ingespeeld en dag en nacht klaar staan. Allemaal houden we van het leven. Allemaal houden we van mensen. Vandaar dat we al 65 jaar met zoveel betrokkenheid dit prachtige werk doen. En vandaar dat we altijd vragen: had je een goede dag? Want dat is waar we het allemaal voor doen. Vandaag, morgen en elke dag daarna.

Zorglocaties

De Hartekamp Groep heeft meer dan 40 locaties. We bieden diverse woonvormen, vormen van dagbesteding, beschermd wonen en ondersteuning in Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden.

Werken bij de Hartekamp Groep

Werken bij de Hartekamp Groep is elke dag opnieuw een uitdaging. Met je collega’s bied je professionele zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Wij doen dat met versterkend begeleiden.

Als medewerker moet je feilloos inspelen op de wensen van onze cliënten. En we geven je alle ruimte om dit te kunnen doen. Ruimte om te handelen en ruimte om je vak goed te kunnen uitoefenen. Als je bij ons werkt, krijg je verantwoordelijkheid en we rekenen erop dat je die verantwoordelijkheid ook graag neemt. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich steeds kunnen blijven ontwikkelen in hun werk. Er is bij ons dus aandacht voor persoonlijke en teamontwikkeling. Niet vrijblijvend, maar in het belang van de kwaliteit van ons werk voor de cliënten.

Benieuwd naar de vacatures binnen de Hartekamp Groep? Je vindt ze op onze website.